Mijn-eigen-website.nl

>

Laat je een webdesigner je website maken?
Kies de juiste!


Een website laten maken

Hoe kies ik een webdesigner die mijn website maken gaat?


(Advertentie)

Waarom zou je een webdesigner inhuren die voor jou een website maken gaat? Kun je het niet beter zelf doen?

Om eerlijk te zijn: Nee, soms kun je het maken van een website beter uitbesteden aan een professional. Zeker als het om een website voor je eigen bedrijf gaat. Waarom?

Simpel: je schakelt een webdesigner in om dezelfde reden dat je een monteur inschakelt als je auto het niet doet, of een loodgieter als je lekkage hebt in huis: om zijn kennis en ervaring op dat gebied. Een goede webdesigner beschikt over de nodige ervaring om een prima website voor je te maken. En hij doet dat waarschijnlijk veel sneller dan je dat zelf kunt.

Bovendien doet een professionele webdesigner niets anders dan websites maken – voor een scala aan klanten. Hij is daardoor op de hoogte van de nieuwste tools en technieken en heeft de benodigde apparatuur en software in huis. Daardoor kan hij vaak beter en sneller dan jij een professioneel ogende website maken. En zeker als het om een website voor een bedrijf gaat, zijn kwaliteit en snelheid factoren van belang.

Zo weten webdesigners hoe ze bestaande foto's en afbeeldingen moeten bewerken om deze geschikt te maken voor het web en letten ze erop dat je website er zowel in Internet Explorer als in Mozilla Firefox (en evt. Safari) er goed uit komt te zien.

Maar... het inhuren van een webdesigner heeft ook een nadeel: elke keer dat je iets aan je site wilt veranderen, heb je weer zijn hulp nodig. Dat kost tijd (want een designer heeft niet altijd tijd als jij hem nodig hebt) en geld (voor elke verandering of uitbreiding zul je opnieuw moeten betalen).

Hoe kies je nu een webdesigner?

Een webdesigner kies je vooral door vragen te stellen. Vragen aan verschillende partijen: aan jezelf, aan je vrienden, kennissen en collega's, en natuurlijk aan de webdesigner zelf. Hier vind je de belangrijkste:

Dit zijn een aantal vragen die je zou kunnen stellen voordat je een webdesigner een website maken laat. Voorkom een teleurstelling en neem de tijd om een goede webdesigner uit te kiezen. Het betaalt zich zeker terug!

Tips!

Copyright © 2003-2015 Arkon v.o.f. – Leiden
contactsitemapprivacybeleid