Mijn-eigen-website.nl

Websitebouw voor doe-het-zelvers (zonder WordPress)

Twaalf responsive website-templates

Op basis van (een van) deze templates maak je snel je eigen, unieke website

Een van de makkelijkste manieren om een eigen website te bouwen, is door uit te gaan van een website-template. Je hebt dan een solide ontwerp als basis, en door je eigen foto’s toe te voegen en andere kleuren of lettertypes te kiezen, krijg je toch een heel eigen, uniek ontwerp.

Hieronder vind je een overzicht van de templates die ik heb ontworpen. Ze zijn te koop voor € 5,00 per stuk (of € 50,00 voor de complete set van 12).

Klik op een afbeelding om het template in een volledig scherm te openen. En maak dit scherm kleiner en weer groter, zodat je kunt zien hoe het template eruitziet op een smartphone, een tablet, een laptop of op een breed desktop-scherm.

Al deze templates zijn op een moderne manier gebouwd (in html5 en css3) en bovendien responsive, dat wil zeggen dat ze zich vanzelf aanpassen aan het formaat van het beeldscherm waarop ze bekeken worden.

Alle templates hebben een menubalk met een uitklapbaar submenu. Meestal klapt dat menu naar beneden uit (bij een horizontale menubalk) en een enkele keer naar rechts (zoals bij template I). Bekijk je het ontwerp op een smal scherm, dan verdwijnt het hele menu en komt er een menuknop in beeld, waarop je moet klikken of tappen om de verschillende menu-opties te laten uitklappen.

In het artikelenoverzicht van Mijn-eigen-website.nl vind je uitleg over allerlei onderwerpen die met het ontwerp van je website te maken hebben, maar op deze manier kun je een snelle start maken met de bouw van je site.