Mijn-eigen-website.nl

Workshop Websitebouw voor beginners

Bouw onder begeleiding je eigen website in deze korte ééndaagse workshop

Workshop Websitebouw voor beginners

  • Datum: vrijdag 10 februari van 10.00 - 16.30
  • Locatie: Leiden
  • Aantal deelnemers: minimum 4; maximum 8
  • Kosten: € 125,00 incl. koffie, thee en lunch
Aanmelden

Op 10 februari a.s. houd ik weer een Workshop Websitebouw. Van de eerste workshop die ik heb gehouden heb ik geleerd dat een website helemaal vanaf het begin ontwerpen en vormgeven voor de meeste mensen iets te hoog gegrepen is.

Daarom heb ik voor de komende workshop een template ontwikkeld. De grote lijnen van je website liggen daarmee vast, maar natuurlijk is er nog wel meer dan genoeg ruimte om met dit template een unieke website te bouwen. Aan het einde van de dag zet je de pagina’s die je met behulp van dit template bouwt op internet, zodat iedereen ze kan bekijken!

Verder zorg ik er bij deze workshop voor dat er een tweede persoon aanwezig is die kan bijspringen als het even niet lukt.

Maar... dit is géén workshop Omgaan met een computer. Om deze workshop te kunnen volgen, moet je wel over basisvaardigheden beschikken, zoals een bestand downloaden en unzippen, en bestanden verplaatsen van de ene map naar de andere.

Hoe is de workshop opgezet?

De workshop is ingedeeld in drie blokken van ongeveer twee uur:

En aan het einde van Blok 3 zetten we de gemaakte pagina’s online.

Ik wil me direct inschrijven voor de Workshop Webdesign

Waarom deze workshop?

Ik heb gemerkt dat sommige mensen graag wat meer begeleiding zouden willen hebben bij de bouw van een eigen site. Omdat ik denk dat iedereen met een beetje ondersteuning al snel een eenvoudige website kan maken, heb ik deze workshop ontwikkeld.

Wat kost de workshop?

De workshop kost € 125,00 (incl. BTW) voor een dag van 10.00 tot 16.30 uur. Dit bedrag is inclusief koffie en thee, en een eenvoudige lunch. Ook heb je drie maanden toegang tot een webserver, om de websitebestanden die je hebt gemaakt neer te zetten en te bekijken.

Wat kan ik verwachten na aanmelding?

Heb je je aangemeld voor de Workshop Webdesign, dan ontvang je direct daarop twee mailtjes:

Ik wil me direct opgeven voor de Workshop Websitebouw voor beginners

Copyright © 2004-2017 Arkon v.o.f. – Leiden / KvK: 28069730 / BTW: NL805348827B01
contactsitemapprivacybeleid