Mijn-eigen-website.nl

Websitebouw voor doe-het-zelvers (zonder WordPress)

Workshop Websitebouw voor beginners

Bouw onder begeleiding je eigen website in deze korte ééndaagse workshop

  • Datum: donderdag 30 maart van 10.00 - 16.30 uur
  • Locatie: Leiden
  • Aantal deelnemers: minimum 4; maximum 8
  • Kosten: € 125,00 incl. koffie, thee en lunch

Aanmelden

Op 30 maart a.s. organiseer ik weer een Workshop Websitebouw. Een website helemaal vanaf het begin ontwerpen en vormgeven is voor de meeste mensen iets te hoog gegrepen, maar op basis van een kant-en-klaar template kan eigenlijk iedereen wel een eigen website bouwen.

De grote lijnen van je website zijn vastgelegd in het template, maar natuurlijk is er nog wel meer dan genoeg ruimte om hiermee een unieke website te bouwen. Aan het einde van de dag zet je de pagina’s die je met behulp van dit template bouwt op internet, zodat iedereen ze kan bekijken!

Verder zorg ik er bij deze workshop voor dat er een tweede persoon aanwezig is die kan bijspringen als het even niet lukt.

Maar... dit is géén workshop Omgaan met een computer. Om deze workshop te kunnen volgen, moet je wel over basisvaardigheden beschikken, zoals een bestand downloaden en unzippen, en bestanden verplaatsen van de ene map naar de andere.

Hoe is de workshop opgezet?

De workshop is ingedeeld in drie blokken van ongeveer twee uur:

  • Blok 1: de opbouw van een webpagina en eerste aanpassingen van header en footer
  • Blok 2: toevoegen van teksten, foto's en social media knoppen
  • Blok 3: opdeling in meerdere pagina's en toevoegen van contactformulier

En aan het einde van Blok 3 zetten we de gemaakte pagina’s online.

Ik wil me direct inschrijven voor de Workshop Webdesign

Waarom deze workshop?

Ik heb gemerkt dat sommige mensen graag wat meer begeleiding zouden willen hebben bij de bouw van een eigen site. Omdat ik denk dat iedereen met een beetje ondersteuning al snel een eenvoudige website kan maken, heb ik deze workshop ontwikkeld.

Wat kost de workshop?

De workshop kost € 125,00 (incl. btw) voor een dag van 10.00 tot 16.30 uur. Dit bedrag is inclusief koffie en thee, en een eenvoudige lunch. Ook heb je drie maanden toegang tot een webserver, om de websitebestanden die je hebt gemaakt neer te zetten en te bekijken.

Wat kan ik verwachten na aanmelding?

Heb je je aangemeld voor de Workshop Webdesign, dan ontvang je direct daarop twee mailtjes:

  • één mailtje met daarin meer informatie over de cursuslocatie en de voorbereidingen die je moet treffen om het meeste uit de workshop te halen

  • en één mailtje met daarin de link naar de online lesomgeving van Mijn-eigen-website.nl, waar je alvast de bestanden kunt downloaden die je voor de workshop nodig hebt, en waar je wordt verteld wat je moet doen ter voorbereiding.

Ik wil me direct opgeven voor de Workshop Websitebouw voor beginners